РОЗВИТОК ТВОРЧОЇ АКТИВНОСТІ ГІМНАЗИСТІВ

РОЗВИТОК ТВОРЧОЇ АКТИВНОСТІ ГІМНАЗИСТІВ

Предметні тижні, які проводяться в гімназії щороку, сприяють підвищенню освітнього рівня учнів, розвитку творчої активності гімназистів, активізації всіх форм позакласної роботи, пробуджують інтерес до вивчення навчальних предметів, розвивають загальний кругозір.

4 грудня відбулося відкриття тижня математики, інформатики та фізики. У цей день гімназісти взяли участь у виставці проектів «Математика навколо нас» (учителі математики Лілія Гайдай і Тетяна Срібна), хіт-параді презентацій «Видатні інформатики» (учитель інформатики Наталія Грищенко). На уроці фізики «Дослідження коливань нитяного маятника» вчитель Лілія Романенко залучила учнів до пошуково-дослідницької діяльності на основі наукових відкриттів і технічних винаходів.

5 грудня в гімназії було справжнє свято математики та інформатики. Дві науки об'єдналися в рамках однієї нтелектуальної гри «Грай та перемагай», щоб спонукати дітей до розв'язання завдань із предмету, логічних вправ. Важливо, що гімназісти із різних класів вчилися працювати в команді, а вболівальники активно приносили своїй команді додаткові бали, виконуючи цікаві завдання.

Програма тижня досить насичена. На дітей чекає багато різноманітних заходів, із якими ми вас обов'язково познайомимо.

/Files/photogallery/1341/IMG_1070.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 289